16 januari 2022
Torso-lifestyle-centre

Bent u op zoek naar personal training Almere

Als u op zoek bent naar personal training Almere, dan bent u bij Torso Lifestyle Centre aan het juiste adres. Bij Torso Lifestyle Centre staat u op nummer 1 en worden alle trainingen aangepast aan uw wensen en doelen. Deze trainingen zijn erg toegankelijk voor iedereen. Bij Torso Lifestyle Centre werkt ook een team die u kan voorzien van voedingsadvies en fysiotherapie. Voeding is 80% van je training. Alles u niet uw eetpatroon aanpast op uw doel gaat u uw doel niet halen. Daarom hebben ze hier mensen voor die u daarbij kunnen helpen, want dat is niet makkelijk. Naast 1 op 1 lessen hebben ze ook small group lessen. Mensen vinden dit vaak fijn, omdat je elkaar motiveert om een beter resultaat te halen. Dus zoekt u een sportschool die het hele plaatje heeft. Neem dan een kijkje op de website van Torso Lifestyle Centre.

personal training

Erg tevreden over de trainingen van Torso Lifestyle Centre

Ik ben erg te spreken over de trainingen en trainers van Torso Lifestyle Centre. Ze zijn erg leuke om mee te trainen. De trainers hebben een gezonde dosis humor en ik ben erg blij met de trainingen ik ben veel gespierder geworden dit was ook mijn doel. Ik was vroeger altijd vrij dun. Nu ben heb ik een atletisch lichaam. Ik zou zeker aanraden om te gaan trainen bij Torso Lifestyle Centre.

Ook trainen bij Torso Lifestyle Centre

U kunt meteen een kennismakingsafspraak maken via de website van Torso Lifestyle Centre. Ook kunt u alle informatie vinden over de trainingen en trainers vinden op de website.