16 januari 2022
Kleine keuken

Benut de ruimte optimaal van de keuken

Niet iedere ruimte is geschikt om er een grote keuken in te kunnen bouwen met alle inbouw apparatuur. Studio’s, appartementen, een garage of vakantiewoning moet het vaak doen met een kleine keuken. Met de complete keuken van Perfecthomeshop kun je eenvoudig zonder hakken en breken apparatuur erbij plaatsen. Aan de achterzijde van de keuken is een sparing gemaakt waardoor alle kabels, stekkers en leidingen van de apparatuur gevoerd kan worden. De keuken wordt geleverd inclusief mooi aanrechtblad en bijpassende hangkastjes om al je servies bijvoorbeeld in op te bergen. In bijna alle bestaande ruimtes kun je de keuken eenvoudig en snel plaatsen.

Slimme oplossing in een kleine ruimte

Kleine keuken

Weinig hoeft niet te betekenen dat je niet alles kunt doen in de keuken, met deze kleine keuken is het eenvoudig mogelijk om net als bij iedere andere keuken een maaltijd te bereiden. Maar na het eten moet de afwas ook gewoon gedaan worden. In twee formaten is de keuken beschikbaar, over de spoelbak hoef je geen zorgen te hebben. Deze wordt namelijk meegeleverd bij de keuken. De sifon om de gootsteen aan te sluiten wordt er ook gratis bij gegeven. Op deze manier heb je een complete keuken die je direct kunt gebruiken na aankoop. Met de meegeleverde handleiding is het een simpel klusje deze keuken te plaatsen.

Twee formaten en uitvoeringen

Kleine keuken

Het kan natuurlijk voorkomen dat je echt een kleine keuken nodig hebt, dat komt mooi uit want als we klein bedoelen dan bedoelen we ook klein. De keuken met een breedte van 120 cm bestaat uit 3 onderkast waarvan één met een lade erboven. Inclusief een aanrechtblad en een spoelbak. Ook de bovenkastjes drie stuks zijn we niet vergeten. De kleinste uitvoering van 80 cm is ook voorzien van alle basiselementen die bij een keuken horen. Twee onder en bovenkastjes, ook geleverd inclusief een spoelbak en een aanrechtblad.