De beste accessoires voor je gloednieuwe gaming pc

Je bent een gamer? Dan heb je ongetwijfeld een goede gaming pc thuis staan. Zeker als je graag nieuwe games speelt direct wanneer ze uitkomen, dan heb je een goede pc nodig om dit allemaal aan te kunnen. 

stuur

Zelf bouwen

Veel gamers besluiten zelf een pc te bouwen. Dat is niet gek want dan kun je precies zelf bepalen wat er in de pc zit. Je kiest zelf een videokaart die past bij wat je wil spelen maar kunt ook rekening houden met je budget. Het ene onderdeel koop je dan wat duurder dan de andere. Je kunt overigens ook een gaming pc kopen die al in elkaar is gezet door een bedrijf. Vroeger waren deze niet te vertrouwen maar tegenwoordig worden er ook gaming pc’s gemaakt door daadwerkelijke gamers, die dit vervolgens verkopen.

Stuur, koptelefoon en meer

Maar een gaming pc is niet af zonder toffe accessoires. Allereerst begin je natuurlijk bij een toetsenbord. Het is belangrijk dat je een comfortabel toetsenbord kiest want je kunt anders snel last van je polsen krijgen. Maar het is natuurlijk ook tof als je toetsenbord er een beetje gaaf uitziet. Sommige hebben speciale verlichting in de toetsen of zijn op een andere manier gedecoreerd.

Een goede koptelefoon mag ook absoluut niet ontbreken. Zoek er eentje die geluid uitsluit, dit is fijn als er drukte om je heen is. Daarnaast kun je ook een stuurwiel aanschaffen, dit is erg cool als je veel racegames speelt.