23 oktober 2021
Behanger in Enschede

De keuken weer als nieuw

Een betegelde achterwand in de keuken is allang niet meer van deze tijd, steeds vaker wordt er gekozen voor dezelfde soort achterwand als de rest van de muren in de huiskamer. Nadeel hiervan is wel dat je te maken kunt krijgen met spetters van het koken op de achterwand, deze zijn zeer moeilijk te verwijderen. De behanger in Enschede heeft daar de oplossing voor, door de muren te voorzien van een coating verwijder je eenvoudig spetters van het koken. De coating is volledig onzichtbaar en aan te brengen over iedere kleur achterwand die er is. 

Behanger in Enschede

Ontwikkeld voor in de keuken

De coating die wordt gebruikt door de behanger in Enschede is niet zomaar een coating, deze is speciaal ontwikkeld voor in de keuken. Door rondom het aanrechtblad de coating aan te laten brengen, voorkom je dat je spetters van koken en het water niet meer van de wanden af krijgt. De spetters trekken niet meer in de wand, met een vochtig doekje verwijder je kinderlijk eenvoudig alle soorten vlekken van de wand. Gebruik je geen coating dan zal de wand alleen maar vuiler worden, hierdoor moet je vaak de wand weer verven of in het ergste geval de hele kamer om kleurverschil te voorkomen.

Compleet afgewerkte wanden

Voordat er een coating wordt aangebracht op de wand moet deze eerst netjes worden afgewerkt, natuurlijk kan de behanger in Enschede dit ook voor je doen. Na het afwerken wordt de coating aangebracht op de wanden, hierbij blijft de kleur die is aangebracht exact hetzelfde. na het aanbrengen van de coating is de wand direct eenvoudig schoon te houden en trekken vet en andere vlekken niet meer in je wand. Omdat je wand direct vloeistofdicht is, heb je ook geen last meer van vochtige muren en krijgen schimmels geen kans meer. Het aanbrengen van de coating heeft dus meerdere voordelen voor je woning.