16 januari 2022
wat kan ik maximaal lenen

De voordelen van maximaal lenen

 Je hebt vast en zeker op dit moment wel een bepaald beeld van het huis van je dromen. Wellicht wil je graag een royale achtertuin, je droomt van een statig pand uit de jaren ’30 met schuifdeuren of die ene moderne villa met gloednieuwe keuken. Wat je droom ook is, de kans is maar al te groot dat hier wel een prijskaartje aan hangt. Verdienen jij en je partner een mooi salaris, dan is de kans erg groot dat je, door maximaal te gaan lenen, net even wat dichterbij dat ene doel beginnen te komen.

 Het huis van je dromen is ineens vele malen makkelijker te realiseren

 Het huis van je dromen is ineens vele malen makkelijker te realiseren. Klinkt goed toch? Let er echter wel op of dit ook echt het huis is waar je van droomt. Maak je wel gebruik van iedere kamer? Hoe vaak per week zit je nu echt in die ene royale tuin? En heb je al nagedacht over het onderhoud en de bijbehorende kosten die daarbij komen kijken?

wat kan ik maximaal lenen

 Let er altijd op of je de kosten kunt dragen, ook in onzekere tijden of als je minder gaat werken

 Let er altijd op of je de kosten kunt dragen, ook in onzekere tijden of als je minder gaat werken. Wellicht staat er gezinsuitbreiding in de toekomst op de planning of je wilt simpelweg minder gaan werken, zodat je tijd over hebt voor leuke dingen. Het maken van reizen en het plannen van uitjes zorgen immers voor de mooiste herinneringen in je leven. En daar is geen prijs aan te hangen!

 Wat kan ik maximaal lenen? Laat je altijd goed adviseren door een bank

 Wat kan ik maximaal lenen? Laat je altijd goed adviseren door een bank. Zo weet je altijd zeker of je de kosten goed kunt gaan dragen, nu en in de toekomst.