16 januari 2022
100pt

Een goede personal coach in Arnhem gevonden

Ben je opzoek naar een personal coach Arnhem die jouw helpt om het uiterste uit jezelf te halen om meer spiermassa op te bouwen of om juist af te vallen? Dan raad ik je aan om zeker eens een kijkje te nemen op de website van 100% Personal Training. 

personal coach

Een zeer goede en overzichtelijke website 

Wanneer je op het internet op zoek gaat naar personal coach Arnhem krijg je erg veel zoekresultaten van zeer veel verschillende personal trainers in de buurt van Arnhem. Nadat ik zelf een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal website had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van 100% Personal Training mij het meeste aan. De website is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie die mij erg aansprak. Op de website staat onder andere vermeld dat een personal trainer van 100% Personal Training jouw zult helpen om het uiterste uit jezelf te halen en om een gezondere levensstijl op te bouwen. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om contact op te nemen om kennis te maken met een personal trainer van 100% Personal training. 

Super tevreden over de training en voedingsschema 

Ik kon al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek met een personal trainer van 100%  Personal Training. Tijdens dit gesprek hebben we mijn persoonlijke doelen besproken en hebben we het gehad over voeding. Na het gesprek besloot ik om met behulp van een personal trainer van 100% Personal training te beginnen met sporten. Ik heb een erg goede klik met mijn personal trainer en hij helpt mij super goed om het uiterste uit mezelf te halen. Ik ben ook zeer tevreden over het voedingsschema dat hij voor mij heeft opgesteld. We zijn inmiddels een aantal weken verder en ik heb al erg veel resultaat geboekt.