16 januari 2022

Een populaire hoodie

Het merk in gold we trust staat bekend voornamelijk om zijn hoodies. Deze zijn niet meer weg te denken aan het straat beeld. De kans is groot dat jij deze ook wel eens hebt gezien. Zo kun je de hoodie combineren met bijvoorbeeld een mooi simpel wit t-shirt, of kun je ervoor kiezen hem te combineren met een mooie broek van het merk in gold we trust. Een in gold we trust hoodie heeft het logo op de borst staan en vaak op de achterkant van de hoodie. Echter zijn er veel modellen waaruit je kunt kiezen. Heb je bijvoorbeeld liever een in gold we trust hoodie met een wat kleiner logo? Dan kun je zo’n model ook kiezen.

Het merk zelf

Het merk zelf bestaat sinds 2012 maar vooral de laatste jaren is het merk hard in opkomst. Dit komt omdat veel bekende mensen op social media zoals facebook en instagram de producten van het merk aan het promoten zijn. Naast dat een in gold we trust hoodie een gaaf en stoer uiterlijk heeft , is de hoodie ook erg comfortabel om te dragen en kun je deze makkelijk de hele dag door aan houden. Er zijn hoodies beschikbaar van verschillende soorten materialen en verschillende diktes. Voor ieder seizoen is er dus wel een geschikte in gold we trust hoodie te vinden.

Tot slot

Wanneer jij je nieuwe in gold we trust hoodie wilt uitkiezen doe je dit op de site van Hans Voortman. Via het overzicht van merken en in gold we trust kom je vervolgens terecht bij de volledige collectie van in gold we trust. Deze kun je filteren op basis van het soort kledingstukken, maar ook is het mogelijk om de hoodies te sorteren op basis van prijs van laag naar hoog, of op basis van populariteit. Op het moment dat je op een werkdag een hoodie bestelt heb je deze meestal 1-2 werkdagen later in huis.