2 december 2021
Niels-Fitclass-Personal-Training-Rotterdam

Een zeer goede personal coach in Rotterdam gevonden

Een aantal weken geleden ging ik op het internet op zoek naar personal coach Rotterdam om een goede personal trainer bij mij in de buurt te vinden die mij kon helpen met het opbouwen van meer spiermassa. 

afslankprogramma

Terecht gekomen op de website van Niels Fitclass

Toen ik op het internet op zoek ging naar personal coach Rotterdam kreeg ik zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende personal trainers bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites van verschillende personal trainers had vergeleken sprak mij de website van Niels Fitclass mij het meeste aan. De website is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie die mij erg aansprak. na het lezen van de informatie besloot ik om contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek. Zodat ik kennis zou kunnen maken met mijn personal trainer en mijn persoonlijke doelen met hem zou kunnen bespreken. 

Zeer tevreden over de begeleiding

Ik kon al super snel terecht voor een kennismakingsgesprek met mijn personal trainer. Tijdens dit gesprek hebben we het uitgebreid gehad over de doelen die ik wilde behalen en hoe we deze zouden kunnen realiseren. Na het gesprek besloot ik om samen met een personal trainer van Niels Fitclass te beginnen met sporten. De personal trainer helpt mij super goed om het uiterste uit mezelf te halen en ik heb daarom ook al erg veel resultaat geboekt.