16 januari 2022
penisring

Houd het langer vol in de slaapkamer met een penisring

Er zijn nu eenmaal mannen die moeite hebben met het krijgen van een erectie. Anderen lukt het wel om een erectie te krijgen maar ze kunnen deze niet vasthouden. Weer anderen komen erg snel klaar en vinden dit niet leuk naar hun partner toe omdat ze langer willen genieten samen. Gelukkig zijn er een aantal oplossingen daarvoor. Een ervan is de penisring. Hier lees je wat een penisring is en waar het voor dient.

penisring

Erectie volhouden: het kan

Veel mensen denken bij een penisring aan een piercing in de penis. Dat is ook niet gek want veel mensen hebben zo’n piercing en in films en op televisie wordt er met de term penisring vaak naar zo’n piercing verwezen. Maar de penisring heeft nog een andere betekenis. Het is een ring die je op de penis kunt doen wanneer deze semi-hard of hard is. De ring zorgt ervoor dat het bloed niet weg kan stromen en de penis dus langer hard blijft. Daarmee is het een oplossing voor mensen die snel slap worden of die te snel klaarkomen. Dat gebeurt bovendien bij vrijwel alle mannen als ze wat ouder worden. 

penisring

Een penisring kopen

Bij seksshops kun je allerlei soorten speeltjes en attributen kopen. De penisring hoort daar uiteraard bij. Het voordeel van een seksshop is dat je altijd advies kunt vragen als je niet precies weet welk product je moet hebben. Vind je het toch best nogal ongemakkelijk om naar zo’n winkel te gaan? Je kunt de penisring ook online bestellen.