16 januari 2022

Je elektrische step nog beter maken

Een elektrische step is een heel coole gadget om te hebben, iedereen die er eentje heeft, gaat het hiermee eens zijn. Je kunt ermee snel door de stad rijden en hebt geen last van files. Ze zijn milieuvriendelijk en het onderhoud is goedkoop. Ok de prijs van een elektrische step is niet te hoog. De prijs verschilt natuurlijk van model naar model en kan dus goedkoop zijn of duur, voor iedereen iets dus. Zoals jullie zien heeft een elektrische step enkele voordelen. Zodra je een elektrische step in huis hebt kun je nog altijd veel kopen. Ik heb het over elektrische step onderdelen. Er zijn veel verschillende gadgets en de ene is handiger dan de vorige. In deze blog ga ik mijn top drie onderdelen, die ook jij voor je elektrische step moet hebben, noemen.

Telefoonhouder

Een telefoonhouder mag natuurlijk niet missen op je elektrische step. Hoe anders ga je google maps gebruiken? Als je antwoordt je hand is, dan is dit een verkeerde antwoordt. Met je mobiel in je hand op een elektrische step is gevaarlijk. Koop dus een telefoonhouder en heb hier geen last meer van.

Bel

Je hoort het juist. Een bel klinkt misschien niet zo cool, maar is wel belangrijk als je in een drukke stad gaat rijden. En wil je echt de hele tijd “pas op” roepen? Met een bel ben je veiliger op de weg. Het is veiliger voor jezelf, maar ook voor ander mensen in de stad.

Pomp

Een pomp klinkt ook niet echt cool, maar een elektrische pomp wel. Zo gaan je banden binnen enkele seconden weer gebruikbaar zijn. Een elektrische pomp is als je  onderweg bent heel handig, als je bijvoorbeeld plots een lege band opmerkt. Het gaat dan veel sneller met deze pomp dan met een niet elektrische pomp. Ook moet je een veel kleinere inspanning maken.

Van mijn top drie niet overtuigt? Op vroem.nl kun je nog veel meer elektrische step onderdelen bekijken.