23 oktober 2021
Houten iPhone-hoesjes

Kies voor kwaliteit en stijl

Kijk je op de markt van de telefoonhoesjes dan zal het vast opgevallen zijn dat bijna alle exemplaren van kunststof zijn vervaardigd. Bij Kudu zijn ze een uitzondering met de houten iPhone-hoesjes die worden verkocht. Denk je aan hout dan denk je waarschijnlijk aan een hard hoesje wat niet comfortabel in de hand ligt. Maar niets is minder waar, het hoesje ligt uitstekend in de hand en is door de perfecte afwerking van zeer goede kwaliteit. Een hoesje van Kudu wordt namelijk met de hand gemaakt in de eigen werkplaats, daarom krijgt ieder hoesje de aandacht en dat zie je terug.

Houten iPhone-hoesjes

Perfecte en stijlvolle bescherming

Wil je meer als alleen maar bescherming voor je iPhone en verwacht je ook nog een beetje klasse en stijl van hoog niveau, dan moet je zeker denken aan houten iPhone-hoesjes voor je smartphone. Een houten hoesje is niet zomaar een lomp hoesje van hout, maar een product wat met de grootste zorg is samengesteld en vervaardigd. In de werkplaats van Kudu worden alle hoesjes met de grootste zorg ontwikkeld en vervaardigd, ook de hoesjes die zelf zijn ontworpen. Door deze persoonlijke aandacht voor de producten heb je altijd het beste resultaat.

Handige extra’s

Bij de aankoop van houten iPhone-hoesjes zijn er ook nog diverse accessoires in het assortiment, hierdoor kun je nog eenvoudiger met je smartphone omgaan. Maak je gebruik van een magnetische telefoonhouder, kun je bij Kudu een metalen plaatje aanschaffen waardoor je hoes geschikt is om van de telefoonhouder gebruik te maken. Wil je zeker weten dat je scherm altijd goed beschermd is, maak dan gebruik van een screenprotector. Hierbij is de kans minimaal dat je scherm barst als je iPhone valt. Zo zijn er in de webshop van Kudustore.com nog meer handige accessoires voor je telefoon.