16 januari 2022

Kleur definieert veel, maar verschillende grijstinten definiëren het leven.

Wij zijn van mening dat je nooit te veel paar schoenen kunt hebben. Als je op mij lijkt, dan zul je blij zijn te weten dat je geen seconde meer hoeft te wachten om de populairste schoenentrends van de herfst te shoppen.

We hebben stevige witte sneaks, laarsjes geïnspireerd op het Wilde Westen, luipaardprint en meer, trendy looks rechtstreeks van de catwalks. Je zult deze stijlen zo snel mogelijk willen hebben, zodat je ze nu en tot ver in het herfstseizoen kunt dragen. Dus zonder verder oponthoud, hier is mijn lijst met de top 3-trends voor herfstschoenen en de beste stijlen die je kunt kopen, van uitbundige opties tot pure steals. Blader door en pak je favorieten, zodat je de populairste stijlen van het seizoen als eerste kunt dragen!

De westelijke laars

We zagen dit seizoen op cowboys geïnspireerde laarsjes overal op de catwalk. De trend is super veelzijdig – draag ze met chique broeken of jurken, zelfs vrouwelijke rokken, in de zomer of winter, voor dag en nacht. Deze stijl is niet bedoeld om alleen te worden gedragen met korte broeken en flanellen overhemden van Daisy Dukes, draag ze en laat je fantasie de vrije loop.

Combat laarzen

Maak je look stoer met deze op de jaren 90 geïnspireerde stijl.

Gevechts laarzen dames moeten je go-to zijn voor comfort en een extra randje aan je outfits.

Het gemakkelijke silhouet van deze laarzen dames is een favoriet van een supermodel. Alle bekende merken en beroemdheden geloven dat dit het enige paar schoenen is waarin je echt moet investeren. Ze zullen altijd relevant zijn.

Wit voor de herfst

Of het nu gaat om een ​​paar stekelige stiletto’s of het enkellaarsje, een witte schoen kan elke outfit er meteen duur uit laten zien. Wees niet bang om ze met alles te combineren, want deze kleur is het nieuwe zwart. Het is helemaal oké om het te dragen van pumps tot overknee laarzen dames.