16 januari 2022
Ontspanning

Ontspannen in de zonnebank Utrecht

Alles wordt sneller, iedereen is druk en online. Neem je in deze drukke tijden wel tijd voor jezelf? Doe je dit niet, dan vergeet je in het hier en nu te leven. Zo krijgen veel jonge mensen al te kampen met veel stress. De zonnebank Utrecht kan dit verlichten, omdat het om meer gaat dan alleen zonnen. Het gaat om een wellness treatment, waar je leert ontspannen, genieten, bewust worden. Aandacht en verdieping voor het nu, en voor jezelf.

Wellness beleving bij de zonnebank

Zen, Zon en Zee biedt een one hour beleving aan. Dit is een nieuw en uniek concept, wat nergens anders in Europa nog te vinden is. In een kleine, luxe en veilige Spa kun je terecht voor een ultieme ontspanning. Er is altijd volledige privacy. Er zijn geen publieke ruimtes waar je niet gekleed bent. Weet jij al dat vijftig procent van de Westerse bevolking een magnesiumtekort heeft? Ervaar jij weinig energie, vermoeidheid, verminderde weerstand en stress? Neem dan zo snel mogelijk een moment voor jezelf en bestrijdt de symptomen van spanning en stress.  

Vele combinaties bij Zen, Zon, Zee mogelijk

Zen Zon Zee

Je kunt uit verschillende treatments kiezen. Zo is er bijvoorbeeld de Hydrajet massage in de Spa Capsule, Ergoline zonnebanken, Himalaya zout sauna, Yoga en Mindfulness oefeningen in The Hot Box, de Shiatsu massage stoel met Brainlight, Infrarood sauna of Floaten in een warm zoutwaterbad in een echte Dreampod.  De faciliteiten zijn zorgvuldig in en passen erg goed in het tijdsbeeld van nu. De laatste trends op het gebied van Mindfulness, Coaching, Beweging, Ontspanning, Privacy, Voeding en Gezondheid, zijn geïntegreerd in het bedrijf. Je kunt je eenmalig registreren om te genieten van een voordelig tarief: dagelijks tussen 18.00 uur en 23.00 uur kun je zonnen voor 8 euro op de Ergoline 600 TP of voor 9 euro op de Ergoline 1100S. Overdag tot 18.00 uur gelden de reguliere tarieven van 10 (600 TP) en 11 euro (1100S). We hopen je snel te zien!