16 januari 2022
rulespt-logo

Super tevreden over de personal training van Rules PT

We zijn erg tevreden over de personal training van Rules PT.Mijn broertje wilde namelijk meer spiermassa opbouwen en heeft met behulp van een personal trainer erg veel resultaat geboekt. 

de zoektocht naar een goede personal trainer bij ons in buurt 

Toen we op het internet op zoek gingen naar een goede personal trainer bij ons in de buurt kregen we zeer veel zoekresultaten. nadat  weeën tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een tl website hadden bezocht en met elkaar vergeleken sprak ons de website van Rules PT ons het meeste aan. De website is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie die ons erg aansprak. Op de website staat onder andere vermeld dat de personal trainer van Rules Pt voeding super belangrijk vindt en geen shakes gebruikt. Dit sprak ons beide erg aan waaronder mijn broertje besloot om contact met de personal trainer op te nemen.

Hardlopen

Het kennismakingsgesprek met een personal trainer van Rules Pt 

Mijn broertje kon al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek met een personal trainer van Rules Pt. Tijdens het gesprek hebben ze het uitgebreid gehad over de doelen die mijn broertje wilde bereiken. Ze hebben samen ook en voedingsschema opgezet zodat mijn broertje beter op zijn voeding zou letten en gezonder zou eten. Na het gesprek waren ze ook al erg snel begonnen met sporten. We zijn inmiddels een aantal maanden verder en mijn broertje heeft al erg veel resultaat geboekt.